top of page

"Granice"

Body & Soul
Prolećni Ciklus

Početak 10. Mart 2024.

10. marta počinje novi ciklus yoga časova, radionica i rada na temu granica i unutrašnjeg deteta u okviru Body&Soul memberšip programa koji vodi Dragana Jovanović.

 

U našoj kulturi granice i mera nisu jasno postavljene. Neki ljudi, a posebno oni bliski, daju sebi slobodu da se upliću u naš život, ako ne znamo jasno da se postavimo. Za postavljanje granica treba imati hrabrosti. Dozvoliti drugima da imaju upliv u naš život u meri koja je nama prihvatljiva je put koji vodi u samopoštovanje i ličnu slobodu.

Granica je ravnoteža koju moramo prvo postići kod sebe, kako bismo mogle da je postavimo u odnosu na druge!

Kroz časove joge, svakodnevni rad u grupi, druženja i radionice radićemo na ohrabrivanju i sebe i drugih žena u grupi da kažemo DA kada je Da i NE kada je NE.

Prolećni BODY&SOUL program sadrži:

12 Yoga Časova različitih stilova

Na joga časovima radimo joga položaje, tehnike disanja i opuštanja koji nas iz stresa, tenzije i brzine – vraćaju u centar, balansiraju, energizuju i daju neophodan mir i stabilnost. Svaki čas ima zadatu temu (na primer tema časa može biti rad na vrlini hrabrosti) koju putem položaja, određenih tehnika disanja, radom na energetskim centrima i psihofizičkiom relaksacijom osvešćujemo i stvaramo unutar sebe protočnost koja na siguran, bezbedan i lak način uklanja blokade (na primer strahove, ako je tema hrabrost). Zato se stilovi joge na časovima različiti jer ih usklađujemo sa radom na temi – neki časovi su bazirani na hatha joga stilu, drugi na vinjasa stilu, dok neki imaju terapijski pristup.

Časovi se održavaju online nedeljom od 10h do 11:15h putem ZOOM-a. Snimak se šalje posle časa.

12 časova TERAPEUTSKE JOGE

U toku ovih 12 nedelja naučićete niz joga terapijskih vežbi koje ćete moći sami da primenjujete, tehnike disanja za opuštanje, energizaciju i uspostavljanje ravnoteže, relaksacije koje ćete moći da primenjujete na poslu, pred spavanje, uključujući vizualizacije. Terapeutska joga je namenjena svima, a posebno ženama koje su u stresu, imaju povrede i kojima je potreban laganiji joga čas. Čas je usmeren na zdravlje kičme, zglobova, na opuštanje, a čas Hormonalne joge je pored toga usmeren na uspostavljanje hormonalnog balansa i na energizaciju.

Koje vrste časova radimo na Terapeutskoj jogi:

  1. Terapeutska joga na STOLICI

  2. Terapeutski čas joge na PROSTIRCI

  3. HORMONALNA JOGA. Na platformi u delu Joga terapija za energizaciju imate pored ovog časa koji će biti zoom- live, različite časove hormonalne joge koje možete raditi kad poželite.

Časovi se održavaju online četvrtkom od 19h do 19:50 preko ZOOM-a. Snimak se šalje posle časa.

12 YOGA 4 CORE časova

Časovi na kojima je pažnja usmerena na vežbe iz
pilatesa I joge kojima se jačaju mišići stomaka i leđa.

Časovi se održavaju utorkom od 19h do 19:30h preko ZOOM-a. Snimak se šalje posle časa.

RADIONICA
“Zagrli devojčicu u sebi”

Sva putovanja su lepa, ali povratk sebi je jedini put koji nas vrati tamo gde treba da budemo. Naša moćna duša u telu deteta koje nije imalo dozvolu da živi samostalno je naša nepresušna tema kojoj se vraćamo kao žene - svesno, kroz rad na sebi i nesvesno, svaki put kada ne živimo u skladu sa svojim srcem.

 

Kroz rad na unutrašnjem detetu dajemo našoj devojčici pravo na
postojanje. Prihvatamo sebe, a sa njim vraćamo sebi životnu snagu i moć koja nam pripada.

Radionica se održava u subotu 14. aprila u 11h i traje do 13:30h uživo. Svima koji nisu u mogućnosti da prisustvuju biće poslat snimak.

Radionica Cover_edited.jpg

"Žena mora da zagrli devojčicu u sebi da bi prihvatila sebe."

Platforma

U toku ciklusa svaka članica ima pristup BODY&SOUL Concept platform na kojoj se nalazi preko 300 časova joga, radionice, meditacije i programi koje sam vodila. Više o programu na koji imate pristup možete videti ovde.

Grupa

Pored časova i radionica imamo i druge aktivnosti koje organizujemo u grupi, koje su fakultativnog karaktera: pozorište, izložbe, izleti, putovanja i izlasci. Nedavno smo bile ceo dan u Novom Sadu, a čeka nas proslava Dana Žena u Velvetu 9. marta, 14. 03. predstava u Ateljeu “64”… i još par planiranih susreta pre puta za Andaluziju krajem aprila.

Članarina

Članstvo u grupi zavisi od broja programa na koje želite da se uključite.

Članstvo važi za period od 12 nedelja. Prilikom obnavljanja članstva cena je niža za 20%.

1 Program

11.500 rsd

2 Programa

13.500 rsd

Svi Programi

15.000 rsd

Korišćenje platforme

8.000 rsd

Program počinje
10. MARTA 2024. časom joge.

i traje do 26. Maja 2024.

i traje do 26. Maja 2024.

Prolećni B&S ciklus kreće za:

365d

24h

60m

60s

bottom of page