Uveti korišćenja

UVETI KORIŠĆENJA
Posetom ili kupovinom u web shopu Dragane Jovanović na službenoj web stranici http://www.draganajovanovic-bodysoul.com/ prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo.

KOMUNIKACIJA
Kada posetite naš shop ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasniste ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (email) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

NARUČIVANJE, PLAĆANJE I DOSTAVA
Proizvodi se naručuju putem košarice i neopozivi su. Plaćanje se vrši isključivo uplatom na račun, a prema podacima o bankovnom plaćanju sadržanim u obrascu za popunjavanje. Cene su izražene sa PDV-om u valutama RSD za područje Republike Srbije i EUR za ostale države.
Uslovi plaćanja i akcijske ponude vrede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promeniti bez prethodne najave!

U roku od 24 h nakon što je vidljiva uplata na računu, naš tim će da vam dostavi informacije za pristup kupljenom sadržaju.
U slučaju kupovine proizvoda, rok dostave je 3 radna dana, osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke.

REKLAMACIJE
U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju.
Obratite nam se na: seminari@draganajovanovic-bodysoul.com