„Dan za Vas  je događaj na kome se susreću svi koji su otvoreni za lični rast i razvoj i koji veruju da promena spolja počinje  – iznutra!“

Dragana Jovanović 

Dan za Vas je jedinstven i javno prepoznat događaj Dragane Jovanović. Uz besplatne tematske događaje koji se održavaju u saradnji sa sponzorima, Dan za Vas se razvio i u team bilding program za kompanije i radne kolektive, a sve sa potpisom i prema autorskom konceptu Dragane Jovanović.

Događaj Dan za Vas

Kao tematski besplatan događaj  namenjen je ženama svih generacija održan 29 puta, u Beogradu i Novom Sadu a stvoren je sa ciljem da ukaže na važnost ličnog razvoja i uspostavljanju sklada duše i tela.

Do sada je  tokom posljednje 2 godine u održanim događajima Dan za Vas učestvovalo više od 5000 žena, od 25 do 60 godina.

Događaj se održava u saradnji sa sponzorima i njihovim brendovima, a u skladu sa načelima rada Dragane Jovanović, promovišući lični razvoj, zdrave stilove života i brigu o sebi.

 

Dan za Vas – Tim Bilding Program by Dragana Jovanović

Dan za Vas – Tim bilding program je jedinstven tematski tim bilding program koncipiran prema autorskoj ideji Dragane Jovanović, posvećen  savremenom  zaposlenom čoveku kao celovitoj ličnosti, kako bi bio i ostao uspešan i srećan u profesionalnim, ali i u svim drugim aspektima svog života.

Dan za Vas – Tim bilding kreiramo potpuno prema potrebama korisnika i naručioca programa sa temama u koje unosimo elemente i programe našeg Body&Soul koncepta. Pravimo jednodnevni i dvodnevni Dan za Vas – Tim bilding.

Uz teme iz Body&Soul koncepta  –  Work-life balance, Antistres alati za uspešan dan, Rituali za dan pun energije i dr., Vaš Dan za Vas može sadržati i ZEN In Business program elemente, te posebne sesije joge, meditacije, fitnessa i sl., u zavisnosti od potrebe.

Kontakt i više informacija: seminari@draganajovanovic-bodysoul.com