Kada zastanemo u toku radnog vremena i  povežemo se sa svojim telom i čulima prekidamo stresnu reakciju. Office Reset seminar nas vraća u prirodno stanje harmonije i samoregulacije.

Dragana Jovanović

Da li biste popili kafu sami sa sobom da možete da birate? Ovo je moje omiljeno pitanje koje postavljam sebi i klijentima kada život postane brz, haotičan i nepredvidiv…Back to work period je izazovan, koliko zbog postferijalne depresije toliko zbog količine nagomilanog posla koji nas sačeka. Ja sam veoma “trusna” u takvim situacijama i dugo sam radila na sebi da bih to prevazišla. Tehnike svesnog življenja koje vam predstavljam u online treningu Office Reset su se kroz decenijski rad potvrdile kao efikasne i meni kao i hiljadama klijenata koji su ih koristili. Testirajte ih potpuno besplatno i shvatićete da možete da popijete kafu u dobrom društvu 😃, da budete staloženi i na poslu i kod kuće i da budete zdravi! I ne zaboravite najvažniju stvar – jedino primena vodi u promenu! Office Reset je iskustvo unutrašnjeg mira koje dobijate primenom tehnika disanja, vežbanjem i relaksacijom.

Kome je seminar namenjen:

Pojedincima koji žele da u toku dana vrate mir, fokus i energiju.

Kompanijama koje žele svojim zaposlenima da omoguće savremeni stress-management program. Za potrebe kompanija i uvođenja vežbanja uz online seminara OFFICE RESET by Dragana Jovanović za veći broj zaposlenih, molimo da nas kontaktirate na seminari@draganajovanovic-bodysoul.com

ALATI OFFICE RESETA:  

Office Reset vam daje kratke, efikasne i izvodljive načine da smanjite stres i povećate energiju korišćenjem: tehnika disanja, joga položajima i relaksacijom, koje možete koristiti u vreme koje vama odgovara – na poslu i kod kuće.

Office Reset se sastoji od 4 dela i svaki daje alate koji utiču na smanjenje stresa. Svaki deo može da se koristi posebno i kao sastavni deo programa, u zavisnosti od vremena i ciljeva koje želite da postignete.

  1. Mentalne vežbe
  2. Tehnike disanja i povezivanja sa telom
  3. Terapijske vežbe za vrat i leđa
  4. Vežbe opuštanja

DOBROBITI SEMINARA: 

– zdravstveni: vežbe za kičmu i vrat umanjuju ili potpuno eliminišu bolove u leđima;

– energizujući:  vežbe aktiviraju i čuvaju nivo energije, omogućuju veći fokus u obavljanju zadataka;

– antistresne: relaksacija utiče na opuštanje mišića i na smanjenje tenzije;

– bolje raspoloženje: u toku vežbanja i opuštanja luče se hormoni koji stvaraju osećaj mira i zadovoljstva;

– zaposleni  kroz implemetaciju programa ostvaruju bolju  komunikaciju u timu; povezuju se oko aktivnosti na radom mestu koje nisu vezane samo za izvršavanje poslovnih zadataka;

– štede vreme jer se aktivnost dešava u kratkom intervalu na radnom mestu.

Trajanje seminara: 30 min.

ZADOVOLJNI KLIJENTI:

  • Generali Srbija
  • Grand Aroma, Atlantic grupa
  • Fondacija Novak Đoković
  • Societe Generale Srbija
  • Direct Media
  • dm Drogerie Markt Srbija…

Saradnja sa istaknutim kompanijama potvrdila je dodatne benefita za kompanije – poslodavce koji su se odlučili da za svoje zaposlene uvedu antistresne programe i online seminar OFFICE RESET by Dragana Jovanović!

Kontakt i više informacija: seminari@draganajovanovic-bodysoul.com