ZEN In Business program

ZEN In Business program namenjen je svim poslovim ljudima koji imaju višak stresa i manjak energije i kao takav, neizostavna je potreba svih koji žele da idu u korak sa savremenim ritmom života

Dragana Jovanović

Kao kouč i joga učitelj u prethodnih dvadeset godina radila sam sa mnogo ljudi koji pate od stresa. Stres nije bolest, on ne mora da bude vaša sudbina – stres je simptom da ste van balansa. Ukoliko želite da pronađete način kako da se opustite od stresa – tu sam da podelim sa vama alate koje sam kroz dugogodišnji rad na sebi i sa klijentima potvrdila kao delotvorne. Ono što često srećem u praksi jeste da klijenti mnoge stvari znaju, ali ih ne primenjuju. Zato sam u sklopu svog Body&Soul programa razvila ZEN In Business program koji daje jednostavne i delotvorne tehnike i alate čija primena smanuje stres i  uspostavlja balans.

Kome je namenjen  ZEN In Business program?

ZEN In Business program namenjen je svima koji imaju višak stresa i manjak energije. Bilo da su na rukovodećim položajima, bilo da su deo velikog ili malog privrednog sistema, ili su im samo potrebni podrška i putokaz u situaciji u kojoj ih uhvati strah od neočekivanog, ovaj program ima konkretna i upotrebljiva rešenja za različite scenarije.

ZEN In Business program vam nudi tri segmenta koje možete u vašoj kompaniji sprovoditi u paketu ili pojedinačno:

1. ZEN IN Business seminar –  sastoji se od  2  modula – reset i recharge – namenjen je grupnom radu, sa 30 učesnika.

2. ZEN In Business  coaching program –  sastoji se od 4 modula – nudi individualni pristupu i produbljenom programu namenjenom radu u malim grupama, sa maksimalno 10 učesnika, i lični coaching sa Draganom Jovanović sa svakim učesnikom.

3. ZEN In Business Online Seminar – nudi online alate kao nadogradnju seminarima, ili zasebnu celinu – online seminar potražite u web shopu.

Kontakt i više informacija: seminari@draganajovanovic-bodysoul.com