Inspiracija je u nama

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Šta ste naučile o sebi u ovoj 2020. godini?

Ono što je mene naučila ova godina je da ako ne inspirišem samu sebe – ko će?

Sve mi dugujemo sebi da se osećamo poletno, živo, ispunjeno… Promene koje su nastale su nam zaljuljale osećaj sigurnosti i otvorile prostor da se povežemo sa sobom na neki novi, možda bolji način.

Kako da iskoristimo svoja učenja za svoje dobro i kako da 2021. bude godina inspiracije je tema tri  radionice koje će vas povezati sa najsvetlijim delom sebe.  Baš onim delom koji postoji u svim vremenima – i  sigurnim i nesigurnim.

Daće vam snagu, unutrašnji mir, postaviti nove prioritete usklađene sa novim spoznajama o sebi, daće uvid šta je smisao i cilj u Novoj godini, a sve to je osnova za jedan srećan i uspešan period života koji vas čeka u budućnosti. Uvodna radionica će dati individulno razumevanje šta vam je 2020 donela kroz strepnju, neizvesnost i strah i šta radom na sebi možete da promenite.

Nova godina je za mene uvek vreme darivanja, koje me čini istinski srećnom. Ove godine svima koji se uključe u program INSPIRACIJA JE U NAMA poklanjam istoimenu knjigu, tri meditacije koje će moći da koriste u toku čitave 2021 godine, i torbu iz limitirane serije koju je Body&Soul tim kreirao i napravio samo za ovu priliku.

         

O PROGRAMU:

Šta je program INSPIRACIJA JE U NAMA?

Program se sastoji od:

 • 3 radionice,
 • 3 vođene meditacije koje možete koristiti tokom čitave 2021. godine,
 • knjige sa 108 poruka,
 • snimka radionice.

RADIONICE  

 1. Pokaži hrabrost! Pokaži ko si! – Koja je vaša priča?

Da li je tužna, da li ste žrtva okolnosti, roditelja, ko vam je kriv što život nije kako biste želele? Kada stisnemo petlju i suočimo se sa otporom – menjamo svoju priču. Meditacija – oko duše

Termin: četvrtak 10. decembra,  od 18:30 do 20h

 1. Da li se nalaziš na listi prioriteta?

Mnoge stvari koje su bile važne – su se u prethodnoj godini dokazale kao nevažne ili pokazale da nemaju taj značaj koji smo mislile.  Meditacija – neustrašiva ja.

Termin: subota 12. decembra, od  18:30 do 20h

 1. Ljubav je najveća inspiracija!

Povezivanje sa najdubljim vrednostima daje snagu u svim vremenima. Kada imamo unutrašnje vođstvo sve želje koje želimo su podržane i spolja. Koje su želje naše, kako da ih pustimo iz nas da bi se materijalizovale, kako da radimo tehniku vizualizacije? Meditacija – vizualizacija

Termin: četvrtak 17. decembra, od  18:30 do 20h

Kako se radi?

Preko ZOOM aplikacije. Snimak radionice dobijate posle radionice i možete ga koristiti narednih 7 dana.

Kome je program namenjen?

Namenjen je ženama koje znaju da je promena sastavni deo života. Znanje ne menja naše ponašanje. Svi znamo da ne treba da radimo ono što nam škodi zdravlju pa opet radimo – jedemo slatko, ne vežbamo, ne spavamo dovoljno, nerviramo se…. Tako je i sa toksičnim vezama, promenom posla, sa mnogim važnim odlukama koje su „na čekanju“…

Zašto ne primenjujemo ono što znamo?

Zato što se plašimo šta će biti ako nešto promenimo. A kada URADIMO nešto čega se plašimo cela naša hemija u telu se menja. Postajemo hrabre, dobijamo samopouzdanje i veru u sebe. Zato, ovo je program namenjen ženama koje “rade na sebi”. To je jedna posebna „fela“ žena koje ne doživljavaju svoj život kao sudbinu, već aktivno učestvuju u njemu.

Naučile su da budu u vezi sa svojom intuicijom i da na vreme prepoznaju situacije i stanja koja nisu dobre za njih, znaju načine kojima to mogu da promene ili prihvate, brinu o sebi i šire dobru energiju oko sebe. Njima je lepo i kada su same sa sobom, one biraju društvo sa kojima će piti kafu, ne žele da se uklapaju da bi se dopale drugima, one znaju jasno da kažu da – kada je da, i ne kada je ne…

Žene koje rade na sebi ne osećaju grižu savesti zbog toga što se osećaju dobro jer znaju da ozbiljno rade na tome, i ne padaju na „tužne priče“ onih žena koje ništa ne menjaju, osim kukanja. One su harizmatične jer su povezane sa svojim autentičnim vrednostima i žive život sa smislom. Žene koje rade na sebi smatraju da je unutrašnji mir njihova teritorija na kojoj primenjuju svoje zakone.

To su slobodne žene koje su preuzele  život u svoje ruke.

Za koga nije?

Za kraljice drame. To su žene zbog kojih strepimo šta je sledeće, jer je uvek nešto – gužva, pogrešna porudžbina, klima koja duva baš na njih, užasna šalterska službenica, manijak koji ih gleda… One i kada dobiju ono što traže nisu zadovoljne jer nisu dobile na način koji su zamislile. One ne žele ništa da promene, zato što onda nema krivca, zameranja, odlaganja, žalbi…

Ko vodi program?

Program vodi Dragana Jovanović, diplomirana pravnica, učiteljica joge sa višedecenijskim iskustvom, DV NLP trener, ICI life, business i health coach, teta i reiki praktičar, učitelj Autogenog treninga, meditacije, tehnika disanja, nacionalni ekspert iz oblasti rodne ravnopravnosti i pisac knjiga iz oblasti ličnog razvoja koje je izdala izdavačka kuća Laguna.

Osnivač je i  vlasnica Life centra. Autorka je Antiaging Body& Soul programa i antistres programa ZEN in Business i Office Reset koji vodi za zaposlene ljude u korporacijama kao što su to: Generali, Erste banka, Societe banka, Prva tv, Direct Media, JTI, Grand Aroma, DM i druge. Saradnica je mnogih ženskih magazina poput Lepota i Zdravlje, Cosmopolitan, Sensa i Story. Vodila je obuke osnaživanja žena iz oblasti lideršipa za državne institucije a sa svojim timom organizuje šestu godinu za redom besplatne događaje Dan za Vas koji imaju cilj da ukažu na važnost ličnog razvoja i rada na sebi.

Koliko program košta?

Celokupni program INSPIRACIJA JE U NAMA obuhvata:

 • 3 online radionice,
 • 3 vođene meditacije koje možete koristiti tokom čitave 2021. godine,
 • knjigu sa 108 poruka,
 • snimak radionice.

Cena iznosi:

za rane prijave 3., 4., i  5. decembar. /  5.900 RSD

6., 7., 8.,  i 9. decembar / 6.900 RSD

Kako je do prve radionice ostalo svega 7 dana, prijavite se što pre!

Sve mi dugujemo sebi vreme za dušu.  Posvetite se napokon onome što volite da radite – odatle dolazi najveća inspiracija!

Vaša,

[/vc_column_text][vc_wp_text]

Prijave za seminar[/vc_wp_text][yikes-mailchimp form=“1″ submit=“Prijavite se za seminar“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]