NOVI DAN ZA VAS U UŠĆU 6. JULA – Radom na sebi do srećnog života!

Pred nama je 27.  letnji događaj Dan za Vas u Ušću by Dragana Jovanović koji Dragana Jovanović u subotu, 6. jula, od 18 h organizuje u partnerstvu sa UŠĆE Shopping Centerom!Misli na sebe! Stavi svoje ime na listu prioriteta!“ je nova poruka i tema u koju nas uvodi Dragana Jovanović na 27. Danu za Vas i otkriva nam kako da radom na sebi dođemo do srećnog života! Ovaj popularni, besplatni ženski događaj ovog puta održava se na lokaciji  Coffee Rooma, u UŠĆE Shopping Centeru.

Sreća se nalazi u nama i imamo je samo kada smo perfektno usklađene sa onim što volimo a ne sa onim što moramo. Naše zdravlje, vreme provedeno sa onima koji nas pune radošću i rad koji nas inspiriše –  daju nam energiju i za ono što treba i mora. Obrnuto nije moguće. Zato, hrabro, stavite osmeh na lice, karmin na osmeh, udahnite duboko i krenite u ovo leto –  budite srećne a ne savršene! Poštujte svoje životne prioritete jer u njima je ono što vam održava širok osmeh na licu.
Vaša, Dragana Jovanović
Kao i do sada, za 27. Dan za Vas prijava je obavezna, a pozivamo vas da sa svojom prijavom požurite, jer je broj mesta ograničen!
Prijave se primaju isključivo putem fb i instagram profila UŠĆE Shopping centera.
Za sva pitanja, možete da nam se javite na službeni e mail događaja: danzavas@gmail.com
Pogledajte kako smo se družili na prvom, letnjem Danu za Vas u Ušću OVDE!