26. Dan za Vas by Dragana Jovanović – DAN ZA VAS U UŠĆU

 

Probudi hrabrost! Pokaži ko si! Pridruži se 26. izdanju događaja Dan za Vas by Dragana Jovanović koji se 22. juna održava u UŠĆE Shopping Centeru, potpuno besplatno, od 18 h.  

Ovo leto, u partnerstvu sa UŠĆE Shopping Centerom, dajemo vam priliku da naučite da pokažete ko ste  i da se izdvojite u masi, da steknete veštine i znanja kako da pokažete svetu svoju autentičnost.
Život nas iskušava i daje nam mogućnost da trgujemo: da damo malo sebe zbog egzistencije, ljubavi, interesa, politike, vere… Nije lako ostati dosledan sebi u takvim situacijama i zato se harizma stvara i teško održava.

Kako da ostanemo dosledni sebi – saznaćete na Danu za Vas 22. juna kada zajedno prolazimo temu; Probudi hrabrost! Pokaži ko si! Pričamo o harizmatičnosti i hrabrosti. Istražujemo kako se  lični brend (harizmatičnost) stvara i teško održava.  Učimo zajedno kako da se vraćamo sebi, zbog čega nam se stvaraju „rupe“ u identitetu, šta znači fraza „pravo ja“…. Odgovori na sva ova pitanja očekuju vas 22. juna na Danu za Vas!

Kao i do sada, i ovaj Dan za Vas je potpuno besplatan, uz obaveznu prijavu putem javljanja u inbox instagram profila i fb profila UŠĆE Shopping Centera. Samo je potrebno, kao i do sada da donesete dobru energiju i osmeh. Broj mesta je ograničen!

Sva dodatna pitanja možete da nam pošaljete na email: lifecentar@yahoo.com

Vidimo se na 26. Danu za Vas! 

Vaša, Dragana Jovanović