Lične koučing sesije sa Draganom Jovanović

“Coaching turns problems into challenges, challenges into opportunities, and opportunities into gifts!”  Milton Erickson

Snaga za sve životne poduhvate se nalazi u nama. Imamo odgovornost prema sebi da budemo ono što jesmo, da radimo ono što volimo, da se ponašamo u skladu sa svojim vrednostima, da sami stvaramo svoj život na koga smo ponosni. Koučing sesije koje provodim individualno sa svojim klijentima imaju za cilj da vas prebace iz brzine, multitaskovanja i stresa u sebe – na mesto u kome možete da pronađete snagu i motivaciju koja je potrebna da biste istrajali na putu stvaranja srećnog i uspešnog života.

Koučinge održavam lično i online (skypeom), a svaki je posebno prilagođen vašim ličnim potrebama.

Iako je tema puno, ipak  sam  svoj rad u koučingu  usmerila na:

Smanjenje stresa – kroz yoga terapiju: yoga položaji, tehnike disanja, meditaciju, autogeni trening po Šulcu, mindfulness tehnike, energetske tehnike – theta healing, reiki. Sa ovim tehnikama ćete naučiti kako da upravljate stresom kada život postane haotičan.
Uspostavljanje work-life balansa i osveštavanje životnih prioriteta – kroz promenu navika koje su u suprotnosti sa onim što stvarno želite i stvaranje rituala koji  dovode do promene koju želite – tehnike NLP-a, koučinga.
Promena uverenja koja vas sprečavaju da postignete ono što želite – tehnike theta healinga, koučinga.
Povećanje životne energije- kroz promenu životnog stila i učenjem kako da u sebi stvorimo optimizam koji nas motiviše za sve životne poduhvate.
Za više informacija, molim da mi se javite na e mail: coaching@dragana-jovanovic-bodysoul.com.

Vaša, Dragana Jovanović

Šta u koučingu možete otkriti:

-Zašto se ponašate na određeni način (iako to nije korisno za vas);

-Koja uverenja vas ograničavaju da biste postigli šta želite;

-Koje izbore imate;

-Koji put je u skladu sa onim što je vama važno;

-Kako da održite motivaciju.

Da bismo razumeli ulogu kouča treba razumeti šta koučing nije:

Koučing nije davanje saveta! Kouč vodi kroz proces u kome klijent (koči) sam otkriva: šta želi, kako će to ostvariti, zašto mu je to važno i kako će znati da je to postigao.

Koučing nije terapija! Terapija i konsultacije polaze od toga da je nešto iz prošlosti potrebno „popraviti“ da bismo nastavili dalje. U kočingu se smatra da mi u sebi imamo sve resurse da bismo rešili izazove koji se nalaze pred nama;

Koučing nije mentorstvo. Rad sa mentorom je dobar način da se razvijate, ali on utiče na nečiji rad i razvoj kao autoritet dajući informacije i preporuke.