fbpx
Dragana Jovanovic

Seminar „Sreća je u nama“ u Kupinovu 15. decembra

Ako sami sebe ne inspirišemo, ko će? Svako pozitivno verovanje stvara očekivanje koje se ostvaruje! To je najvrednije što nam svaka Nova godina pruža – motivaciju, inspiraciju, snagu da verujemo u budućnost i u ostvarenje svojih želja. Krenite pozitivno u 2019. jer to niko ne može umesto vas. Seminar „Sreća je u nama“ je seminar o sreći i uspešnom životu. Čekam vas!
Vaša, Dragana Jovanović

Budite sami sebi inspiracija u 2019 godini! Prijavite se za seminar „Sreća je u nama“ koji će da se održi 15. decembra u Kupinovu.

Da li vam se dešavalo da ste završili fakultet, da ste dobili super posao, da ste našli partnera koji je po meri svih… da ste sve to iskreno želeli, a kada se ostvarilo – niste bili srećni? Da je sve to spolja izgledalo kao veliki uspeh, a da ste se vi osećali kao da ste nešto odradili? Ja sam se tako osećala kada sam diplomirala pravo. Moj tata se više obradovao diplomi od mene! Često živimo tuđe želje ili nemamo snage da svoje želje ostvarimo do kraja. Zato su dve osnovne teme seminara „Sreća je u nama“: kako da prepoznate želju svoje duše i kako da živite svaki dan puni energije i motivacije da biste imali snage da ostvarujete ono što vam je važno.

Na jednodnevnom seminaru ćemo raditi na temama koje su važne tokom čitavog života a Nova 2019. godina je samo dobar povod da neke stvari posložimo i presložimo.
Teme:

– Svaki kraj daje osnovu za novi početak. Pre nego što zažmurite i poželite želju za 2019. bilo bi dobro da podvučete crtu i razmislite: šta je to dobro iz ove godine što treba da prenesete u Novu godinu i šta je to što biste s mirom otpustili svesni lekcije koju ste naučili;

– Otkriti na šta je važno da usmerite svoju pažnju da biste razlikovali želje iz duše i želje sa kojima su nas hipnotisali kroz medije, vaspitanje i školovanje;

– Tehnika vizualizacije i manifestovanja. U životu biramo ono što nam je poznato. S obzirom na to da naš mozak ne pravi razliku između onoga što smo doživeli i zamislili, za njega je poznato ono na šta smo usmerili pažnju vizualizacijom. Gde ide pažnja, tu ide energija. Tajna kreativne vizualizacije se sastoji u stvaranju okolnosti koje želimo. Zato je vizualizacija čarolija. Kao i svaka magija, ona ima strukturu: učesnike, faze i pravila koje ćemo da naučimo da kreiramo i manifestujemo iz Stvoriteljeve perspektive.

– Na drugom delu radionice ćemo napraviti plan kako da budemo puni energije da bismo mogli da živimo život koji želimo kroz četiri rituala:

1. Jutarnji ritual – energija jutra presudno utiče na energiju dana. Šta je potrebno da uradimo pre nego što započnemo svoje obaveze da bismo trasirali svoj dan;

2. Ritual pauze – odmor je sastavni deo rada – 10 mikrovežbi koje možete koristiti na poslu i kod kuće da biste se odmorili;

3. Ritual reseta između posla i kuće – alati da ne prenosite svoju energiju ljutnje, stresa i nezadovoljstva sa posla na one koji su najmanji zaslužni za to – vaš partner, deca, roditelji i prijatelji… (da ne govorimo o ljudima koji ne umeju da voze kola!)

4. Ritual pred spavanje – spavanje je najvažniji punjač energije koji ne koristimo dovoljno. Alati za miran, dubok i okrepljujući san će vas opustiti i dati vam snage za dan koji je ispred vas.

Pripremite se za novi početak!

Seminar je jednodnevni, traje od 10,00 do 18 h; održava se u Connect Soul & Nature Centru u Kupinovu.
Cena seminara je 70 Evra, a uz ranu prijavu do ponedeljka, 10. decembra – cena je 60 Evra!
U cenu je uračunat prevoz na relaciji Beograd-Kupinovo-Beograd i zdravi ručak.
Prijave i sve informacije:
seminari@draganajovanovic-bodysoul.com