Ja apsolutno verujem u posao koji radim preko 20 godina! Znam iz iskustva više hiljada klijenata da uvođenje kratkih i jednostavnih stvari u dnevnu rutinu može učiniti čuda! Ukoliko vam je „kratak fitilj“, ukoliko vas mrzi da radite stvari koje su vas uvek radovale – to je znak da ste u stresu i bez energije. Mogu vam sa sigurnošću reći da ono što vas je dovelo u to stanje – neće iz njega da vas izvuče. Zato, sam napravila ZEN In Business program i online seminar u kome vas vodim kroz one tehnike koje mogu da vam poprave dan a koje su mojim klijentima delovale. Ono što napominjem je da ne morate da se preselite na Himalaje da biste se opustili, niti da odete tri meseca na Bali da biste se napunili energijom (iako bi bilo super!).  Možete svaki dan uraditi nešto korisno za sebe, kao što je Office yoga, vežbe disanja, vratiti se sebi jednostavnim tehnikama koje su  kratke i koje lako možete uklopiti u svoj dan. 

Vaša, Dragana Jovanović

ZA KOGA JE OVAJ ONLINE SEMINAR?

Ukoliko ste u stresu,  nemate energije da pratite ritam života kojim živite, ukoliko svoju  tenziju  prelivate na one koji su najmanje krivi za nju i ukoliko ne nalazite vreme da se posvetite sebi , a želeli biste  – ovo je pravi trening za vas.

KAKO JE KONCIPIRAN OVAJ ONLINE SEMINAR?

Zen In Business vam daje kratke, efikasne i izvodljive načine da smanjite stres i povećate energiju tehnikama iz joge, koučinga, NLP-a. Ono što je potrebno je da ih primenjujete! Nemojte da sednete sa kesicom kokica ispred laptopa da odgledate vežbe iz online seminara.  Uradite ih! Osetite kako deluju: tehnike disanja, terapijske vežbe za vrat i leđa, mikrovežbe za smanjenje stresa i povećanje energije, relaksacija, vizualizacija… Jedino primena tih tehnika – vodi u promenu. I još jedna stvar – svi alati u online seminaru su kao švedski sto – odaberite one koje su u skladu sa vašim personalitijem i uklopive u vaš dan, nakon sto osetite kako svaka od njih deluje.

ŠTA JE ZAPRAVO ONLINE SEMINAR?

Ako se i dalje pitate šta je zapravo online seminar, evo odgovora. Radi se o unapred snimljenim lekcijama koje možete pratiti iz svog doma ili sa posla kad god poželite. Nakon uplate na e-mail dobijate vaše pristupne podatke i možete da počnete da gledate seminar.

KAKO SE PRIJAVLJUJETE?

Dovoljno je da kliknete na LINK u mom web shopu. 

Cena je 7700,00 RSD

Trajanje seminara: 90 min

Trajanje licence:  3 meseca

 

 

Uz online seminar ZEN In Business, dobijate besplatno i novu knjigu Dragane Jovanović za download!

 

 

 

Kompanije koje su već bukirale i preporučuju autorske antistres programe i ZEN In Business seminare Dragane Jovanović:

  • Direct Media
  • Grand Aroma, Atlantic grupa
  • Fondacija Novak Đoković 
  • Societe Generale Srbija
  • Mg Mivela
  • dm Drogerie Markt Srbija
  • Generali grupa
  • Prva Srpska TV 
  • Lepota&zdravlje, Color Press Grupa i druge.

Ako imate pitanja, molim da nas kontatirate na e-mail: seminari@draganajovanovic-bodysoul.com

 

 

 

Vi birate život koji živite – zato izaberite da ga živite u miru i puni snage za sve ono što želite da postignete u njemu!