Dragana Jovanović, renomirani life, health i business coach i i trener za lični razvoj 18. decembra organizuje novogodišnje izdanje događaja Dan za Vas, besplatnog događaja za žene koji objedinjuje teme ličnog razvoja. Sada već tradicionalni Dan za Vas, na kome se svaki put okupe žene svih generacija, održaće se na temu New You, u sklopu koje će Dragana Jovanović uvesti  učesnice u tajne kako da s alatima stečenim na Danu za vas  svoju „novu Ja, uvedu u Novu 2017“. Događaj Dan za vas: New You održaće se na lokaciji beogradskog hotela Tulip Inn, u trajanju od 10 do 14 časova, a svi sadržaji Dana za Vas  u potpunosti su besplatni.

Dan za Vas je događaj napravljen sa željom da ukaže na važnost ličnog razvoja, a njegov najvažniji aspekt je da pronađemo snagu u sebi koja će nas uvek pokretati u novu, bolju verziju sebe! I to je ono  najvrednije što predstojeći novogodišnji Dan za Vas: New You  pruža – motivaciju, inspiraciju, snagu da dokažemo da je ono što nam je važno – moguće“, ističe Dragana Jovanović, regionalna liderka u self-menadžment i antistresnim seminarima i autorka koncepta Dan za Vas koji je tokom godina postao jedan od najzanimljivijih i najiščekivanijih inspirativnih ženskih okupljanja u Beogradu. 

„Na Danu za Vas ćemo uz  smeh, paketiće, uz davanje i primanje naučiti kako da otpustimo one delove sebe koji nam više ne koriste i prigrlimo i povedemo Novu Ja u Novu 2017! Zahvalnost za ono što imamo sada i san koji želimo da ostvarimo sutra su jednako važni da bi smo bile srećne! Jer, ako sami sebe ne inspirišemo, ko će?“ poručuje Dragana Jovanović, autorka priručnika za srećan i uspešan život „Sreća je u nama“ i „Uspeh je u nama – Čarobna kutija alata za lični razvoj“. Uz Draganinu temu New You, sve učesnice očekuje i otkrivanje i vežbanje Office Yoge by Dragana Jovanović, korisnog alata za stres menadžment na radnom mestu, u koji su inkorporirane tehnike iz joga terapije, coachinga i meditacije.

Na predstojećem novogodišnjem izdanju Dana za Vas učesnice očekuje i prigodna Novogodišnja tombola, a dobroj atmosferi dodatno će doprineti i skečevi iz Stand upa iz Čiča Tomićeve kolibe u izvođenju popularnog glumca i stand up komičara Ivana Tomića, uz čiju će se podršku, zajedno s timom Dana za Vas,  sprovesti i humanitarna akcija.

I dok će beauty trener Milica Jevtić otkriti učesnicama svoje korisne savete i trikove za glamurozni izgled u novogodišnjoj noći u sesiji  „Tips and tricks za novogodišnju šminku“, sve učesnice Dana za vas: New You svojim će kozmetičkim proizvodima darovati i dm-Drogerie markt Srbija.

Na Danu za Vas uz New Life centar Dragane Jovanović sve besplatne sadržaje na događaju učesnicama omogućuju magazin Lepota i zdravlje, dm – Drogerie markt Srbija, Grand Aroma,  Loreal Paris, MgMivela, Reda Milano i Laguna.

Otkrijte  najbolju verziju sebe u novogodišnjem izdanju besplatnog događaja za žene Dan za Vas i prijavite se za učestvovanje putem e maila na:

lifecentar.danzavas@gmail.com