Office Reset by Dragana Jovanović

„Kada zastanemo u toku radnog vremena i  povežemo se sa svojim telom i čulima prekidamo stresnu reakciju. Office yoga nas vraća u prirodno stanje harmonije i samoregulacije.“

Dragana Jovanović

Autorski koncept  Office Reset by Dragana Jovanović sastoji se od Office Yoge by Dragana Jovanović i Autogenog treninga.

Ovo je savremeni program upravljanja stresom u radnom okruženju koga Dragana Jovanović u okviru svojih seminara vodi u brojnim korporacijama poput Société Générale Srbija, dm – Drogerie markt Srbija, Japan Tobacco International – JTI, Prva srpska TV i dr.

Office Reset by Dragana Jovanović je brendirani program s potpisom Dragane Jovanović i predstavlja koristan alat u koji su inkorporirane tehnike iz joga terapije, coachinga, meditacije i koja  ima za cilj da se poslovni ljudi smireni i energizovani vrate svojim poslovnim obavezama. Kroz dvadesetogodišnji  rad Dragana Jovanović je kao učitelj joge, meditacije,  Autogenog treninga po Šulcu,  kroz veliko iskustvo kao life i bussnis coach  osmislila program koji je delotvoran a istovremeno izvodljiv  jer traje od dvadeset minuta do pola sata i radi se na radnom mestu.

Kome je namenjen: Poslovnim ljudima koji žele da u toku radnog vremena vrate mir, fokus i energiju

Gde se vežbe rade: u sali za sastanke ili open space kancelarijama. Traju po dogovoru, jedan ili dva puta nedeljno. Vežbe se rade na stolici, za njih nije potrebno presvlačenje – može se samo skinuti obuća.

Dobrobiti Office Reseta by Dragana Jovanović:

– zdravstvene: vežbe za kičmu i vrat umanjuju ili potpuno eliminišu bolove u leđima;

– energizujuće: vežbe aktiviraju i čuvaju nivo energije, omogućuju veći fokus u obavljanju zadataka;

– antistresne: relaksacija utiče na opuštanje mišića i na smanjenje tenzije;

– bolje raspoloženje: u toku vežbanja i meditacije luče se hormoni koji stavraju osećaj mira i ispunjenosti.

Dodatni benefiti za poslodavca kroz program Office Reset by Dragana Jovanović :

– Zaposleni  kroz implemetaciju programa ostvaruju bolju  komunikaciju u timu; povezuju se oko aktivnosti na radom mestu koje nisu vezane za izvršavanje poslovnih zadataka;

– Štede vreme jer se aktivnost dešava u kratkom intervalu na radnom mestu;

– Poslodavac dobija zdravu radnu okolinu  i zdrave, efikasnije i kreativnije radnike.

Trajanje programa: 8 nedjelja u sesijama koje se odvijaju 1x nedeljno u trajanju od 60 minuta.

Prilikom svakog susreta Dragana Jovanović vodi učesnike kroz vežbe autorske Office Yoge koju nastavlja Autogenim treningom po Šulcu uz postepeno uvođenje elemenata koji su potrebni za potpuno savladavanje tehnike.

Maksimalan broj učesnika u jednoj grupi: 20

Moguće je ugovoriti samo Office Yogu by Dragana Jovanović, sa sesijama 1 x tjedno u trajanju od 30 minuta.