O Dragani Jovanović

Dragana Jovanović je renomirani life, health & business coach i trener za lični razvoj. Pre dve decenije napustila je profesiju pravnika  i krenula da radi ono što voli – posvetila  je svoj život i  profesiju razvoju tehnika ličnog razvoja.

Dragana Jovanović je trenutno jedan od najistaknutiji regionalnih autoriteta  u području antistresnih tehnika za poslovne ljude a njeni brendirani programi se implementiraju u mnogim korporacijama, gde radi s top menadžmentom.  Njen autorski koncept i program Office Yoga by Dragana Jovanović je posebno prepoznat od strane korporacija kao savremeni program za upravljanje stresom na radnom mestu.

Kao trener za lični razvoj, svoja dugo sticana znanja iz različitih oblasti ličnog razvoja, objedinila je i stvorila  svoj jedinstven i prepoznatljiv pristup koji je  integrativan i holistički.  Kao joga instruktor,  učila je od najvećih učitelja iz oblasti joga  terapije, ajurvede i meditacije. Dragana je ICI  life, bussines i health coach i Trener DV NLP.  Osnivač je i autor koncepta Life centra i New Life centra koji je lider u body&soul programima već više od deset godina.

Dragana Jovanović je autor bestsellera i self-help  priručnika  „Sreća je u  nama“,  (Laguna, 2016. – knjiga  je  ušla u top 5 najprodavanijih izdanja  izdavačke    kuće    Laguna)   i novoobjavljene knjige „Uspeh je u nama – čarobna  kutija alata za lični razvoj“ (Laguna 2016.).

Poslovne ljude u okviru svojih seminara „New You“  koje vodi u korporacijama, Dragana Jovanović uči veštinama upravljanja energijom, stresom, postavljanju životnih prioriteta i uspostavljanju balansa između posla i privatnog života. Dragana  smatra, kao zaposlena majka i supruga, da je to danas najveći izazov sa kojima se zaposleni suočavaju.  To su ujedno i teme njene druge knjige „Uspeh je u nama“ – koja je nastavak prve knjige koje  povezuje Draganino uverenje da sreća stvara uspeh, a ne  obrnuto.

U okviru svog društveno odgovornog rada, Dragana Jovanović svaka dva meseca za Beograđanke organizuje besplatan javni događaj za lični razvoj “Dan za Vas” .