Dragana Jovanovic

Online Seminar ZEN In Business Dragane Jovanović pušten u prodaju!

ZEN In Business novi je program Dragane Jovanović, renomiranog life, health i business coacha i trenera za lični razvoj, krojen po meri savremenog i uspešnog poslovnog čoveka, a alati koje nam nudi u današnjoj užurbanoj i stresnoj poslovnoj svakodnevici nameću se kao apsolutni „survival kit“ svakog uspešnog CEOa, managera i preduzetnika!

Od 15. januara, online seminar ZEN In Business premijerno možete kupiti po ceni od 7.700 RSD na online trening i edukacijskoj platformi BBEE, na ovom LINKU

„Uspeh znači biti uspešan svaki dan, u karijeri, ali i na privatnom planu! Uz moj novi program ZEN In Business kojeg provodim kao seminare i koučinge u malim grupama, a uz to sam kreirala i online seminar sa jednostavnim, proverenim i dnevno primenjivim alatima za vaš poslovni i lični recharge i reset, naučićete praktične tehnike koje vas osposobljuju za prevladavanje stresa u užurbanoj svakodnevici i živećete punim plućima od 0 do 24“, naglašava Dragana Jovanović.

„ZEN In Business program ima svrhu da nas nauči kako da upravljamo stresom i energijom kroz praktične tehnike iz koučinga i joge. Namenjen je svim poslovim ljudima koji imaju višak stresa i manjak energije i kao takav, neizostavna je potreba svih nas koji želimo da ostvarujemo svoje želje i idemo u korak sa savremenim ritmom života!“ poručuje Jovanović, čiji je seminar sa online alatima – ZEN In Business od danas dostupan na trening i edukacijskoj platformi BBEE, gde će se Dragana Jovanović sa svojim online alatima i seminarom, kao prva ekspertkinja iz regije i zvezda biznis i antistresne edukacije naći rame uz rame uz svetska imena biznis konsultanata i edukatora poput Briana Tracyja, Marshalla Goldsmitha i mnogih drugih autoriteta.

Zbog ogromnog zanimanja za ovaj seminar u regiji, uz njegov launch na platformi, Dragana Jovanović će održati i propratne promocije u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji.